Blytungt mot et godt Kjelsås lag!

Det ble en helsvart aften for Coach Krenar's disipler. Kjelsås ble for sterke og vant fortjent 4-0.

Majorstuen FK 0 - 4 Kjelsås 2 (Pause: 0-2)

Søndag kveld var det klart for årets andre hjemmekamp. Denne gangen på Frogner Stadion, hvor vi tok i mot Kjelsås rekrutter. Vi forventet på forhånd en tøff og jevn match, noe det skulle vise seg å bli, selv om resultatet til slutt skulle vise seg å bli noe stygt.

Vi går som vanlig hardt ut fra start og tar tidlig grep om kampen. Kjelsås på sin side er godt organisert, ligger kompakte og kontrer så fort muligheten byr seg. Til tross for at det er vi som styrer det meste i førsteomgang, makter vi ikke å komme til de store sjansene. Philip, Ørjan og resten av vår bakre firer har lenge kontroll på det som kommer fra Kjelsås, men mot slutten av omgangen blir de stadig farligere. Gjestene får etterhvert frispark i gunstig posisjon, som fra 25 meter skrus fint opp i vinkelen. Like før pause får de på nytt uttelling etter kommunikasjonssvikt i våre bakre ledd, og vi går til pause med 0-2 i sekken.

Vi er i pausen enige om at det er vi som har styrt det meste av spillet, men at vi blir noe passive på siste tredjedel. Det skal vi gjøre noe med. Vi forsøker på nytt å gå hardt ut i håp om tidlig redusering, og får fort en eventyrlig mulighet når Albian tvinger frem et straffespark. Dessverre misser vi nok en gang fra krittmerket (tredje denne sesongen) - her ved Tekle - og oppoverbakken blir fort enda brattere. Mye av energien forsvinner og Kjelsås tar stadig over mer og mer av kampen. Kommer til flere sjanser som til slutt resulterer i et langskudd og fine kombinasjoner som gir henholdsvis 3- og 4-0. Det blir også sluttresultatet.

Vi tar med oss 30 gode min fra førsteomgangen, samtidig som vi er nødt til å bli enda farligere rundt motstanderens boks. Allerede til lørdag venter nok en stor utfordring, når vi gjester serieleder Rilindja på Haugerud Kunstgress. Vi har mye å gå på fra søndagens kamp og blir nødt til å hente frem dette dersom vi skal ha håp om poeng. Majorstuen FK har reist seg før, og vi er klare for å gjøre det igjen!