Nytt tungt tap for A-laget

Majorstuen FK 1 - 3 Frigg II (Pause: 1-0)
(Mål: Albian)

Det som mandag kveld skulle bli en etterlengtet opptur blir isteden et nytt tap da vi aldri evner å komme opp på et respektabelt nivå. Til tross for noen forfall fra sentrale spillere har vi fortsatt en god tropp og et sterkt ønske om tre poeng.

Innledningsvis ser vi to lag som føler på hverandre, uten at de store tingene skjer. Vi har vært noe halvfarlig, samtidig som Tekle har fått presentert speedometeret sitt. Det tar snaue 20 minutter før den første store sjansen kommer. Ørjan slår fra stopperplassen en presis ball i bakrom til Tekle som er i gjennom, men som felles i det han skal fyre av. Sesongen fjerde straffespark er et faktum og denne gangen er det Albian som får prøve seg. Vår tunge nr 10 gjør ingen feil og bryter lagets forbannelse fra straffemerket, hvor vi har hatt tre av tre bom med tre forskjellige skyttere hittil denne sesongen. Vi går oppskriftsmessig opp i ledelsen, men overlater etterhvert mer og mer av initiativet til Frigg. Gjestene kommer til noen brukbare muligheter, men anført av en god Theo i buret holder vi unna og går til pause med 1-0-ledelse.

I andre omgang er vi enige om å gå for 2-0 i håp om å få tappet luften ut av våre lokale venner i Frigg. Det får vi også muligheten til når Berg trer i gjennom Albian som får en god mulighet til å doble ledelsen. Dessverre er avslutningen for svak. Kort tid etterpå er det Frigg som får muligheten etter at vi gjør en personlig feil på egen banehalvdel. Et godt slått innlegg havner på bakerste og Frigg kan enkelt sette inn utligningen. Vondt blir verre når gjestene kort tid etterpå går opp i 2-1, også denne gangen via innlegg fra kant. Vi nærmest kollapser etter utligningen og gjestfriheten er stor. Mot slutten kommer også 3-1, igjen fra innlegg: langt frispark som slås inn, men som sniker seg forbi alt og alle og lurer seg inn i Theos lengste hjørnet.

Vi taper til slutt 3-1 mot et Frigg-lag vi absolutt bør være på høyde med. Dessverre har vi for mange personlige feil og et tempo hvor samtlige ser like seige ut som Marius Anthonisen, noe som gjør at vi til slutt taper fortjent. Allerede førstkommende lørdag må den berømte kjerringa reises når vi gjester Fortuna FK. Det begynner å bli kritisk, så ryktene vil ha det til at klubbens onkler har strukket seg etter lommeboka for å få på plass en forsterkning...