Ny viktig trepoenger!

Vi vinner igjen og klatrer ytterligere to plasser på tabellen. En seier som sitter fryktelig lagt inne, da dette utviklet seg til en triller av en fotballkamp.

JADDA

Kampen ender 4-2 til oss og vi får akkurat den starten på høstsesongen som vi ønsker. Vi vinner en slitekamp mot et bra Holmen-lag.

Holmen kommer på besøk

Sommerferien går mot slutten, det betyr at det er på tide med litt breddefotball igjen.

Ferien er over!

Ferien er over, og vi har begynt oppkjøringen inn mot en tøff høstsesong. I går besøkte vi vår nabo litt lengre nord, Heming IL Fotball - Herrer til treningskamp for å teste formen.

Marius Anthonisen på futsallandslaget!

Vår egen Toni Kroos er tatt ut til Norges tropp som møter Portugal 22. og 23. juni.

Surt poengtap på overtid...

Tirsdag kveld ventet vi besøk fra Lommedalen IL.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
28.08 Majorstuen FK Test
17.01 Majorstuen FK Test
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
28.08 14:00 Marienlyst H