Ullern 2 1-1 Majorstuen FK.

Vi ender på 5.plass i årets 4.divisjon avdeling 1 etter uavgjort i årets siste seriekamp. Manglerud Star og Heggedal taper sine kamper som gjør at vi går forbi på målforskjell.

Kan disse gutta få noe å juble for i kveld?

I kveld er det duket for sesongens siste seriekamp. Vi avslutter sesongen slik vi har avsluttet den de siste tre årene, med kamp mot Ullern Fotball's rekrutter.

Majorstuen FK 2-0 Sagene IF Fotball

Vi vinner årets siste hjemmekamp fult fortjent 2-0 etter to fantastiske mål av Jarle og Granit.

Årets siste hjemmekamp!

Sagene IF Fotball gjester Marienlyst KG til siste seriekamp for gutta i sesongen 2019.

Fashionably Late

Da kampen ble sparket i gang tirsdag kl. 20.15 på ærverdige Marienlyst Arena var det noen som la merke til at benken til hjemmelaget ikke var helt fullt opp. "En treners frustrasjon, men også breddefotballens sjarm.", kloke ord fra Coach Dahlgren.

Majorstuen FK inntar 5.plassen!

17.serierunde er unnagjort og tre nye poeng er sikret. Denne gangen mot bunnlaget Oslo City. Til tross for at gjestene har hatt en variert sesong, er det ingen tvil om at det finnes kvaliteter i laget.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: