Ullern 2 1-1 Majorstuen FK.

Vi ender på 5.plass i årets 4.divisjon avdeling 1 etter uavgjort i årets siste seriekamp. Manglerud Star og Heggedal taper sine kamper som gjør at vi går forbi på målforskjell.

Kan disse gutta få noe å juble for i kveld?

I kveld er det duket for sesongens siste seriekamp. Vi avslutter sesongen slik vi har avsluttet den de siste tre årene, med kamp mot Ullern Fotball's rekrutter.

Majorstuen FK 2-0 Sagene IF Fotball

Vi vinner årets siste hjemmekamp fult fortjent 2-0 etter to fantastiske mål av Jarle og Granit.

Årets siste hjemmekamp!

Sagene IF Fotball gjester Marienlyst KG til siste seriekamp for gutta i sesongen 2019.

Fashionably Late

Da kampen ble sparket i gang tirsdag kl. 20.15 på ærverdige Marienlyst Arena var det noen som la merke til at benken til hjemmelaget ikke var helt fullt opp. "En treners frustrasjon, men også breddefotballens sjarm.", kloke ord fra Coach Dahlgren.

Majorstuen FK inntar 5.plassen!

17.serierunde er unnagjort og tre nye poeng er sikret. Denne gangen mot bunnlaget Oslo City. Til tross for at gjestene har hatt en variert sesong, er det ingen tvil om at det finnes kvaliteter i laget.

17.Serierunde står for tur da Oslo City tar turen til Marienlyst KG

I kveld er det Oslo City som gjester Marienlyst KG. Etter at Holmen vant 3-1 mot Follos rekrutter i går kveld ligger nå Oslo City nest nederst med 15 poeng.

Tre poeng i tøff og meget viktig bortekamp!

Etter forrige ukes 1-2 tap mot et godt Follo-lag var vi tirsdag avhengig av tre poeng for å holde liv i årets målsetting, nemlig NM-kvalik.

Mario tilbake på trening

Stjernespilleren med et like tungt skudd som løpesteg har vært fraværende fra både trening og kamper den siste tiden.

Dette ble ingen festkveld....

Follo's rekrutter utnyttet et sovende Majorstuen FK de første 10-15 minuttene i tirsdagens seriekamp

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: