Majorstuen FK - Øvrevoll Hosle

Årets siste hjemmekamp står for tur da Øvrevoll Hosle gjester Marienlyst KG i nydelig høstvær.

MATCHDAY

Majorstuen FK - Øvrevoll Hosle
Marienlyst KG 20.15

Gjestene fra Hosle har i likhet med oss hatt en tøff sesong, og kun tatt syv poeng før to kamper gjenstår. Etter at Romsås i går spilte uavgjort (2-2) mot Ullern ender vi uansett resultat på en skuffende 10.plass (to kamper igjen å spille) .

Med ny-monterte LED-lys på Marienlyst oser det CL-stemning av kveldens bunnoppgjør. Vi lover festfotball og god underholdning da vi ønsker å avslutte sesongen med stil.

Vi håper å se deg på Marienlyst i kveld for å støtte gutta med Oslos fineste drakter!

Oppdateringer fra kampen kommer i kommentarfeltet!

Troppen som stiller er :
- Theo
- Myhre
- Arne
- Aksel
- Ørjan
- Zimmer
- Marius
- Philip
- Victor
- Krenar
- Per
- Granit
- Ramon
- Berg
- Belovsky
- Jarle

Vår gode samarbeidspartner Shell Marienlyst kan friste med deilige godbiter og varmt i koppen!