Ullern Fotball - Majorstuen FK

Klart for sesongens siste seriekamp!

Ullern Fotball - Majorstuen FK
Ullern KG 20:15

I år som i fjor avslutter vi sesongen mot Ullern fotball. Den gang vant vi 2-1 i en svært nervepirrende kamp. I våres fikk vi derimot en leksjon i effektivitet og angrepsfotball av gjengen fra vest, og gikk på et stygt 1-7 tap.

I kveld tar en meget spillesugen gjeng igjen turen til Ullern for sesongens siste kamp. Ingen av lagene har noe å spille for, men for oss er det viktig og avslutte sesongen på en god måte! De siste treningsukene har vært meget gode med bra tempo, trøkk og tenning. Tar vi med oss dette inn til kampen kan det bli en strålende kveld!

Troppen som stiller i dag er følgende:

- Theo
- Myhre
- Ørjan
- Aksel
- Arne
- Mathias
- Philip
- Granit
- Krenar
- Per
- Jarle
- Berg
- Marius
- Ramon
- Olav
- Belovsky

Oppdateringer i kommentarfeltet.

Vi ønsker forøvrig resten av avdelingen lykke til i sine kamper i kveld. Blir ekstra spennende å følge med i opprykksstriden mellom Nordstrand IF Fotball og Manglerud Star Fotball A-lag.