Vi er i gang!

Forberedelsene til årets sesong er godt i gang, og søndag var det klart for årets første treningskamp.

Vi gjestet KFUM Amigos på Ekeberg Kunstgress, hvor vi fikk en god gjennomkjøring. En god førsteomgang resulterte i 2-0 etter scoringer av Jarle og Ørjan, mens vi i 2.omgang fikk testet en del nye spillere. Dog var det veteranen Albian som la på til 3-0, før en av våre prøvespillere i Knut Ørbeck-Nilssen pisket inn 4-1. Samme mann skaffet straffespark på tampen, men hvor KFUM i mellomtiden hadde utlignet til 4-4. Denne ekspederte vår midtbanegeneral Philip Øverby sikkert i mål og det ender til slutt 5-4.

Allerede førstkommende onsdag venter en ny test på Gommerud kunstgress, når vi gjester 5.divisjonslaget Bærum Verk Hauger. Vi håper på nok en god gjennomkjøring, så begynner en ny og spennende Maja-tropp å ta form før en ny og tøff sesong i årets 4.divisjon.