Strålende gjennomført siste treningskamp.

Vi gjestet Bærum Verk Hauger i siste treningskamp før serien sparkes i gang.

En fornøyd Philip Dahlgren kan konstatere at Majorstuen FK ser ut til å gå inn i årets sesong med en bredere og stødigere tropp enn de to foregående årene.

Onsdag kveld ble 5.divisjonslaget Bærums Verk nedsablet hele 6-1 i vår siste test før serieåpningen neste uke. Da venter et sterkt Heggedal-lag som samme kveld overkjørte Re FK med hele 6-0 i første kvalifiseringsrunde til NM. Med andre ord forventer vi knallhard motstand allerede fra start.

Evigunge Granit Badivuku viser storform før seriestart og noterte seg for tre mål, mens spisskollega Jarle Belaska også fant veien til nettmaskene. I tillegg var midtstopper Ørjan Valstrand igjen frempå og noterte seg for en kasse, mens nykommeren Håkon Eikland fikk gleden av å avslutte målkvelden.

Vi gleder oss stort til seriestart!