Sesongen er i gang!

Majorstuen 2 - 5 Heggedal (Mål: Jarle og Granit) Holmen 0 - 4 Majorstuen (Mål: Granit, Olav, Jarle og Ramon)

Serieåpningen i årets 4.divisjon ble som ventet tøff mot forhåndsfavoritter Heggedal. Vi åpner friskt og tar tidlig ledelsen etter et fantastisk innlegg av Olav som Jarle stanger inn. Den gode trenden fortsetter utover i omgangen, men de store mulighetene uteblir. Heggedal er farlige på kontringer og tar etterhvert også over mer av banespillet. Vi straffes hardt for brudd på egen banehalvdel, og Heggedal går til pause med 3-1. Etter hvilen tenner vi nytt håp om poeng når Granit sniker seg inn i bakrom og pisker inn redusering til 2-3. Gleden blir dessverre kortvarig, for Heggedal øker på nytt ledelsen til 4-2 kun fem minutter senere. Deretter evner vi ikke å opprettholde det gode trykket, og på overtid sørger Heggedal for å sette spikeren i kisten med 5-2.

Uken etter ventet et ungt Holmen-lag i andre serierunde. Som mot Heggedal får vi en god start og tidlig ledelse ved formspiller Granit. Ikke lenge etterpå skrur Olav inn en corner og øker ledelsen til 2-0. Vi har god kontroll ut omgangen og går til pause med 2-0. Etter hvilen er Holmen langt farligere. Unge gutter med mye sprut i beina fører til en del sjanser i mot, men en god Theo sørger for at vi holder nullen. Hjemmelaget begynner virkelig å føle at dette kan snus, men det vil ikke vår spisskjempe Jarle ha noe av. Som mot Heggedal stanger han inn 3-0 etter et godt innlegg. Helt på tampen gjør Ramon det samme og fastsetter sluttresultatet til 4-0.

I morgen venter en ny tøff oppgave hjemme mot Korsvoll, som står med to seiere og seks poeng så langt. Vi krysser fingrene for at overskuddet etter påskeferien og en god treningsøkt i kveld vil danne er godt grunnlag for morgendagen.
Ta turen innom vår gode samarbeidspartner Shell Marienlyst for litt varmt i koppen!

(Bilde: Startoppstilling i 4-0 seieren mot Holmen)