Solid laginnsats og ny seier!

Majorstuen 3 - 0 Korsvoll (Mål: Per, Granit og Marius)

Etter en overbevisende borteseier mot Holmen etterfulgt av en lengre påskeferie, ventet vi tirsdag kveld besøk av Korsvoll på ærverdige Marienlyst. Gjestene stod før kampen med to av to seiere, og er blant opprykksfavorittene i avdelingen. Vi kunne heldigvis mønstre en sterk tropp, og var derfor trygge på at vi ville kjempe om poeng så lenge vi var påskrudd fra start.

Som i de foregående kampene tar vi initiativet fra start og kommer til noen halvgode sjanser, men scoringen lar vente på seg. Halvveis ut i omgangen bestemmer Granit seg for å vise hvor seig han kan være. Som spiss for dagen mottar han ball i beina og kryper rundt nærmeste stopper, setter fart og slår hardt inn foran mål. En svak klarering havner til slutt hos Per, som får gleden av å bredside inn 1-0. Korsvoll kommer mer og mer med etter scoringen, men et godt forsvar og en robust Theo sørger for at vi beholder ledelsen til pause.

Etter hvilen tar vi på nytt grep om kampen og presser Korsvoll bakover i banen. Vi kommer til flere gode muligheter, men det er først når Albian spiller fri Granit at vi dobler ledelsen. ‘The baby faced assassin’ gjør ingen feil alene med keeper og sørger for 2-0. Gjestene blir mer desperate etter scoringen og flytter stadig opp fler folk. På den andre siden kontres det mye fra vår side, hvor vi også brenner en del store muligheter. Til slutt ser Marius «Toni Kroos» Anthonisen seg lei og banker inn 3-0 på halvvolley.

Tre i sekken og øresus ut uka er er faktum for gjestenes sisteskanse. Vi tar med oss den gode trenden og forbereder oss til ny kamp mot Follos rekrutter allerede neste tirsdag.

(Bilde: Kveldens målscorere - Granit, Marius og Per)