Surt poengtap på overtid...

Tirsdag kveld ventet vi besøk fra Lommedalen IL.

Poengtap på overtid...

Majorstuen FK 2 - 2 Lommedalen IL
(Mål: Olav og Albian)

Tirsdag kveld ventet vi besøk fra Lommedalen IL. Til tross for at gjestene har slitt i innledningen, var vi forberedt på en tøff batalje. Med Aksel, Ørjan og Håkon utilgjengelige (tre av fire forsvarsspillere vi normalt ser i startoppstillingen), skulle det bli en enda større prøvelse.

Vi kommer godt i gang og føler at vi får et godt grep om kampen. Allerede etter fem spilte minutter får Olav ballen på 20 meter. Ubeskjedent kliner han til og sender lærkula utagbart opp i keepers høyre vinkel. Deilig start! Kun tre minutter etterpå blir vi gjort oppmerksomme på bortelagets friske og raske bein i front. Et presist gjennomspill tres i mellom vår nykomponerte stopperduo, og gjestenes nr. 11 gjør ingen feil alene med Theo. Vi er like langt. Etter en intens start på kampen roes tempoet noe ned utover i omgangen, men det er vi som er farligst frempå ved et par anledninger. Dessverre uten uttelling, og vi går til pause med 1-1.

Etter hvilen får vi en tidlig strekkskade på evigunge Øverby, og forsvarskrisen er virkelig et faktum. Inn som erstatter kommer opprinnelig spiss og bauta Jarle, som forøvrig gjør en solid jobb som midtstopper. Vi er sultne på tre nye poeng og jager stadig ny scoring. Vi fortsetter å kaste innpå nye bein, noe som også gir avkastning etterhvert. Albian kombinerer fint med Zimmer og er plutselig alene med keeper. El Tigre skyver ballen rolig til side for keeper og vi er oppe i 2-1 med 20 minutter igjen å spille. Etter scoringen blir vi noe passive i frykt for å gjøre feil, slik at Lommedalen tar over initiativet og jakter desperat utligningen i frykt for å gå på sitt femte strake tap. Vi står lenge i mot, og har også et par virkelig store muligheter til å sette spikeren i kista, men vi blir for ubesluttsomme foran mål. Isteden blir vi straffet knallhardt når vi ikke makter å klarere et siste innlegg, og Lommedalen stanger inn utligningen på overtid.

Etter tre strake seiere går vi på et surt poengtap mot et hardtarbeidende Lommedalen, som vi er overbevist om at vil plukke bra med poeng fremover. Allerede lørdag kommer det en ny mulighet til å klatre på tabellen, når vi gjester Oslo City til dyst på Furuset Kunstgress.

#FORZAMAJA

Hovedsponsor

Samarbeidspartner

Utstyrsleverandør

Følg oss!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift