Tre poeng i tøff og meget viktig bortekamp!

Etter forrige ukes 1-2 tap mot et godt Follo-lag var vi tirsdag avhengig av tre poeng for å holde liv i årets målsetting, nemlig NM-kvalik.

Tre poeng i tøff og meget viktig bortekamp!

Lommedalen 1 - 2 Majorstuen FK
(Mål: Albian og Zimmer)

Samme oppgjør endte i våres 2-2 etter en tøff batalje, og til tross for Lommedalens svake (og noe overraskende) plassering på tabellen var vi forberedt på en vanskelig bortekamp.

Med en sterk 11’er går vi offensivt ut fra start, men merker fort at Lommedalen er fullt på høyde. Første omgang bærer preg av to lag med mye vilje, men hvor det stadig er 0-0. Med ny-komponert forsvarsfirer spiller vi til tider med høy risiko bak, noe som gir Lommedalen et par gode sjanser. Heldigvis er Oscar årvåken og avverger det som kommer. På den andre siden er Joakim og Olav svært nære ved hver sin anledning, men det blir med nesten og lagene går til pause med 0-0.

Også i 2.omgang går vi hardt ut fra start, men bommer tidlig i høyt press. Lommedalen sklir enkelt i gjennom og tar ledelsen etter 48 spilte minutter, 1-0. Kampen åpner seg mer opp etter scoringen, samtidig som Coach Philip gjør noen taktiske grep. Inn har Albian kommet, som etter en lang ball fra Marcus er råsterk i duell med midtstopper og klemmer inn 1-1. Vi er like langt, men anført av Marius TG, Zimmer og Granit både vil og orker vi mer. Vi jager seiersmålet, mens Lommedalen er opptatt av å forsvare seg og satse på kontringer. Like før fulltid løsner det endelig! Et godt angrep ender i at Albian trer gjennom John, som igjen slår 45 grader ut. Der har vår evige løpsmaskin i Mathias Zimmer løpt seg fri og setter kontrollert inn 2-1!

En sterk borteseier etter 90 intense minutter er et faktum. Og for å sitere vår kjære trener i garderoben: «Dette er det deiligste jeg har opplevd i år!!», bryter det ut i gledesrus - før han kjapt henter seg inn igjen vel viten om at han faktisk giftet seg tidligere i sommer.

Neste uke venter Oslo City på Marienlyst. Her står tre nye poeng på agendaen!