17.Serierunde står for tur da Oslo City tar turen til Marienlyst KG

Majorstuen FK - Oslo City
Marienlyst KG
Kampstart: 20:15

I kveld er det Oslo City som gjester Marienlyst KG. Etter at Holmen vant 3-1 mot Follos rekrutter i går kveld ligger nå Oslo City nest nederst med 15 poeng. Det betyr at vi møter et revansjesugent lag som er på desperat jakt etter poeng. Vi derimot kan med seier hekte oss på i topp 5 kampen.

Det betyr at alt ligger til rette for en skikkelig thriller i dag. Yr melder stor sol fra kl. 1800 og utover. Vi håper å se deg på tribunen!

Vår gode samarbeidspartner Shell Marienlyst er som vanlig kamparenaens kiosk. Så stikk innom her for litt påfyll, så skal vi servere dere nydelig angrepsfotball som du kun kan se i 4.divisjon!

Vi stiller med følgende tropp:

- Oskar
- Magnus