Majorstuen FK inntar 5.plassen!

Majorstuen FK inntar 5.plassen!

Majorstuen FK 3 - 2 Oslo City
(Mål: Marcus x2 og Jarle)

17.serierunde er unnagjort og tre nye poeng er sikret. Denne gangen mot bunnlaget Oslo City. Til tross for at gjestene har hatt en variert sesong, er det ingen tvil om at det finnes kvaliteter i laget. Vi mønstrer en sterk tropp, dog med noen forsentkomminger hvor blant annet Ørjan hadde vært på sitt første jobbintervju (nybarbert som en baby og med konf-skoa på) og Granit vår lille Mozart ankommer kampstart rett fra pianotime.

I kjent stil går vi hardt ut fra start og får tidlig grep om kampen. En del gode innlegg resulterer i noen halvfarlige sjanser, hvor Joakim er nærmest med en ambisiøs stup-heading som går til innkast. Heldigvis løsner det tidlig denne gangen, når Joakim på nytt prøver seg med skudd for styring. Marcus lukter lunta og styrer enkelt inn 1-0. Samme nordlending øker ledelsen få minutter senere, etter et godt forarbeid av Albian og Olav som til slutt havner 45 grader ut til kveldens mann: Marcus banker klinisk inn 2-0 og vi blir komfortable, litt vel komfortable. Etter scoringen faller vi noe ned og slipper Oslo City mer med i kampen. Like før pause får de også betalt, når vi slurver i forsvar og blir hardt straffet. 2-1 til pause.

Oslo City er desperate etter poeng, og scoringen før pause gir gjestene håp. Med en rask angrepsduo skaper de en del trøbbel, men vi holder unna inntil videre. Coach Philip gjør noen taktiske grep i håp om å drepe kampen, noe som gir umiddelbare resultater. Granit og Jarle kommer inn, hvor førstnevnte trer i gjennom Jarle som kriger seg forbi 2-3 mann og setter kontant inn 3-1. Like før slutt får Oslo City nok en redusering. Utspill fra keeper rett til egen spiss, som slipper gjennom altfor enkelt og setter inn 3-2. Gjestene prøver seg med en siste innspurt, men kommer ikke noe nærmere.

Vi tar med oss tre viktige poeng i kampen om 4.plassen, slik at det nå kun er fire poeng opp. Ny mulighet for å tette gapet ytterligere kommer allerede neste uke når vi gjester Manglerud Star. Vi gleder oss!