Fashionably Late

Da kampen ble sparket i gang tirsdag kl. 20.15 på ærverdige Marienlyst Arena var det noen som la merke til at benken til hjemmelaget ikke var helt fullt opp. "En treners frustrasjon, men også breddefotballens sjarm.", kloke ord fra Coach Dahlgren.

Fashionably Late

Granit "Git" Badivuku hadde pianotime som gjorde at han var der bare minutter før kampstart. "Jeg føler jeg har en indre komponist i meg. Jeg er en blanding mellom Beethoven og Mozart. Derfor står pianotimene i svært høy kurs hos meg", sa Granit med gryende engasjement, der ordene nærmest fråtset ut av munnen hans. På benken forsøkte han å spille av et par egenkomponerte stykker, men ble overdøvet av skyhøyt desibelnivå fra tribunen.

Ørjan Valstrand kom etter at kampen var sparket i gang. En stilfull entre ikledd flott skjorte, frakk og sko fra konfirmasjonen. Tydelig "dressed to impress". I tillegg til dette ankom han med et bemerkelsesverdig haltende høyrefot. "Æ har vært på jobbintervju i 6 timer. Hadd på mæ dårlige dressko. Så æ har fått et skikkelig gnagsår. Utseende foran komfort, vett!", kom det fra den særdeles stilfulle Hemneværingen. En rappkjefta Christoffer Berg synes det var et, litt i overkant, langt intervju for å "flytte noen regninger", men gratulerte trønderen med intervju. Det var lenge sterk tvil rundt om trønderen kunne bidra tirsdag kveld, grunnet kjøttsåret på hælen. Da Lars måtte hinke av med dårlig kne, kom det en haltende trønder på banen. Skifta til den marineblå Errea drakten og noen slitne Copa Mundial fra 1980-tallet for anledningen.

En tredje sen ankomst var den høyt respekterte klubblegenden og manager Krenar Badivuku. Han kom ikke for å spille, men det var merkbart en populær mann som ankom Marienlyst Arena. Med en custom made treningsjakke tok han ydmykt mot de stående ovasjonene fra tribunen. Ute på banen var respekten så stor at selv Sir Alex ville vært misunnelig. Blant annet stod en ristende Zimmer på midtbanen, tydelig klar til å vinne ballen etter Krenars tilstedeværelse. Gutta på banen gjorde jobben og vant 3-2 som kjent, til tross for disse alternative kampforberedelsene.

Bildet: Valstrand poserer til mediene etter den sene ankomsten