Årets siste hjemmekamp!

Sagene IF Fotball gjester Marienlyst KG til siste seriekamp for gutta i sesongen 2019.

Årets siste hjemmekamp!

Majorstuen FK - Sagene IF Fotball
Marienlyst KG
Kampstart 20:15

Tabelltreer Sagene tar den korte gåturen vestover da de i kveld gjester Marienlyst KG til årets siste hjemmekamp!

Gutta fra Sagene har hatt en meget god sesong og sikret seg pallplass og NM kval. Vi derimot har hatt en variabel sesong og ligger før kveldens kamp på en 7.plass.

Det blir en strålende kamp i kveld med to lag som liker angrepsfotball. I følge YR blir det deilig CL-stemning rundt kampen. Stor sol, 10-12 grader, dugg i gresset og flomlys.

Hva mer kan man ønske seg en 4.divisjonskamp?

Vår faste samarbeidspartner Shell Marienlyst tilbyr rykende fersk kaffe og et deilig utvalg med kampsnacks. Stikk innom!