Majorstuen FK 2-0 Sagene IF Fotball

Vi vinner årets siste hjemmekamp fult fortjent 2-0 etter to fantastiske mål av Jarle og Granit.

Fra første spark på ballen viser vi ingen respekt for Sagene. Vi tar initiativet og kontroll på kampen helt fra start og får til mye bra kombinasjoner, spill og bevegelser. Sagene henger ikke helt med og blir løpende mye i mellom. Etter 7 minutter har Sagene innkast helt nede på vår 10-meter. Vi vinner ballen og kjører en kontring i verdensklasse. Mjell tar med seg kula, spiller ut til Git som legger tilbake til Mjell. Mjell chipper igjennom Git som spiller 45 ut til Jarle som har løpt seg fri. 1-0 og vi får den starten vi ønsket!

Vi fortsetter trøkket og tempoet og etter 27 minutter tar Git med seg kula og skjærer innover fra sin høyre-kantposisjon. I stede for å spille til folk i bedre posisjoner er han fast bestemt på å gjøre alt selv! Han drar av to mann før han limer kula tilbake, og ned i nærmeste hjørnet fra 25 meter, en klasse scoring av dagens Kaptein! De siste 10-15 minuttene tar Sagene mer over ballspillet og skaper en bra mulighet som Oskar avverger.

I andreomgang er vi fast bestemt på å nullstille. Vi skal ut på 0-0 og vinne andreomgang! Sagene tar mer over banespillet men klarer ikke å skape det helt store. Vi legger oss dypere i banen, og satser på kontringer. Det er korte avstander mellom ledda, vi flytter beina bra og kriger i duellene. Dette gir oss et hav av rom å kontre i da Sagene gir fra seg mye rom på backene. To av kandidatene til BB Mjell og Git erstattes av Olav og Ottersen som med engang får et hav av rom å løpe i. Dette gir oss gode muligheter til å sette spikeren i kisten, men det ebber ut til en solid 2-0 seier.

Vi gjør en nærmest prikkfri kamp fra start til slutt. God kontroll defensivt, bra bevegelser og spill offensivt. Det var en solid lagseier som smaker J***** digg!

Vi takker Sagene IF Fotball for kampen, og ønsker de lykke til videre i siste seriekamp. Shell Marienlyst som holdt varmen i de på benken og tribunen. Og damene til et par av gutta som er med på å øke tilskuersnittet på en fryktelig sur høstdag!

Siste seriekamp for i år er førstkommende tirsdag borte mot Ullern 2. Med litt hjelp fra lagene i bunnstriden neste runde kan vi fortsatt ende på 4.plass og få NM kval. La oss håpe!