Kan disse gutta få noe å juble for i kveld?

I kveld er det duket for sesongens siste seriekamp. Vi avslutter sesongen slik vi har avsluttet den de siste tre årene, med kamp mot Ullern Fotball's rekrutter.

Kan disse gutta få noe å juble for i kveld?

Vi tar den korte t-bane turen vestover til Ullern KG med ett mål, hente hjem tre poeng og avslutte sesongen med stil. Ullern har ingenting annet enn tabellposisjonen å spille for. Vi kan, med litt flyt få en 4.plass som vil gi NM kval noe som var målet vårt før sesongen.

Det er med andre ord duket for en klassisk avslutning på sesongen. Høsten har inntatt hovedstaden. Regn, vind og breddefotball på en god kunstgressbane er deilig!

Håper å se deg på tribunen!

Kampstart 20:15

Vi ses!