Ullern 2 1-1 Majorstuen FK.

Ullern 2 1-1 Majorstuen FK.

Vi ender på 5.plass i årets 4.divisjon avdeling 1 etter uavgjort i årets siste seriekamp. Manglerud Star og Heggedal taper sine kamper som gjør at vi går forbi på målforskjell. Det betyr etter alle solemerker å dømme at vi får NM kvalik for første gang i klubbens historie neste år!!

Tilbake til kampen mot Ullern. I år som de siste tre-fire årene har vi avsluttet serien med kamp mot Ullern 2. Kampen starter veldig jevnspilt med to ballsikre lag som føler litt på hverandre. Likevel er det vi som kommer best i gang da vi får et frispark på hjørne av 16-meteren etter kun 6-7 minutter. Håkon gjør seg klar og slår hardt inn på første stolpe. Der får vår eminente ballfordeler Marcus stå veldig alene. Han demper kula med forsvarsspiller i ryggen før han vender om på en femøring og kliner kula kontant i nærmeste hjørnet, 0-1 til oss.

Etter målet blir vi enige om at det høye presset fungerer dårlig så vi legger oss dypere. Ullern er ballsikre, og temposterke. De kommer seg ofte rundt på venstrekanten med sliter med å skape det helt store. Ullern har mye ball, men vi ligger bra i ledda og flytter beina hurtig. Samtidig er vi veldig bra på å ta vare på kula når vi først får den og har ingen problemer med å spille av det høye presset til Ullern. Sent ut i omgangen får Ullern sin første ordentlige mulighet. En hurtig spiss blir flikket igjennom, men Oskar er tidlig ute og avverger.

Første omgang er veldig jevnspilt uten de helt store farlighetene. Vi går til pause på stillingene 0-1.

I andre omgang prøver vi igjen å sette høyt press fra start, men blir umiddelbart satt på plass av Ullern. Stopper spiller opp sentralt som spiller hurtig i lengderetning på angriper. På ny kommer de alene igjennom og denne gangen sitter den. Etter målet legger vi oss umiddelbart lavt igjen og får gradevis mer kontroll over kampen. Vi får til flere gode angrep som skaper farligheter for hjemmelaget, men sliter med å score.

Ullern har veldig mye tempo offensivt og de skaper stadig farligheter. På nytt får de spilt opp sentralt som slår i lengderetning. Denne gang får de straffe. Heldigvis for oss går straffen himmelhøyt over.

Etter straffen tar vi mer og mer over initiativet. Vi har mye ball, og kommer stadig på farligheter i og rundt Ullern's boks. Vi er tøffe i gjenvinningen og tar mange andreballer som gjør at vi klarer å skape bra trykk på hjemmelaget. Flere meget gode muligheter skapes, men scoringen uteblir.

Det ebber dermed ut i 1-1, som objektivt kan sies å være et greit resultat. Det skal vise seg at det ene poenget var livsviktig for oss og vårt mål før sesongen.

Vi takker Ullern Fotball for kampen!

Etter oppdateringer fra de andre kampene ser vi også at Sagene og Follo gjør jobben og vinner sine kamper. Det gjør at vi klatrer to plasser som gir oss en finfin 5.plass i årets sesong. Det betyr også at vi etter alle solemerker blir å se i NM kvalik neste år noe som betyr utrolig mye for klubben. Oslo City og Korsvoll må ta den tunge turen ned til 5.divisjon, mens Holmen fort av avhengig av 3.divisjonslagene fra Oslo for å holde seg. Nesodden IF Fotball vinner fortjent avdelingen etter stabilt gode prestasjoner gjennom hele sesongen.

Vi ønsker å takke alle lagene i 4.divisjon Oslo avdeling 1. for en fin og hyggelig sesong, nye bekjentskap og morsomme kamper.

Til slutt må vi også takke våre to stolte samarbeidspartnere, Vita Medica Bedriftshelsetjeneste og Shell Marienlyst!